Laula's Weblog

Facts of life

fara cuvinte.. mai 22, 2010

Filed under: enervante,viata mea..putin dezvaluita — Laura - Machiaj Oradea @ 11:12 PM
Tags: , ,

Am mai scris despre locul meu de munca pe care il detest, nu? Mai exact pe director il detest, care e un cacanar, prost-crescut, badaran si necioplit, care jigneste poate intentionat – poate nu..

Asa s-a intamplat si intr-o zi saptamana asta, cand uitandu-se de sus in jos la mine, ma intreaba: „Tot cu cizme umblati?”. Eu, evident am ramas cu gura cascata, fara cuvinte, foooarte mirata de intrebarea adresata..si am putut zice doar un „da..” mai energic.  Am crezut ca pica tavanul pe mine cand am auzit ce m-a intrebat. Cum poti sa intrebi asa ceva pe cineva? Poate persoana aia nu are bani sa-si cumpere alti pantofi, poate e o persoana friguroasa si dimineata la 6 cand pleaca la lucru sunt 8 grade, poate ca asa vrea ca e la moda, poate ca… NICIUN POATE CA! Asa ceva nu se intreaba si punct!

Evident, cine ma cunoaste, stie ca sunt prea politicoasa si bine-crescuta ca sa jignesc pe cineva si mai stie si ca oricum nu imi vin raspunsurile in exact acel moment in care ar trebui, peste 15 minute poate :)) Dar daca as fi putut, m-as fi intors peste 15 minute si poate ca i-as fi spus urmatoarele:

– auzi ma badaranule, astea in primu rand sunt cizme de primavara, nu cred ca m-ai vazut iarna asta incaltandu-le si se vede ca, pe langa ca nu ai cei 7 ani de acasa, nici la moda nu te pricepi!

– auzi ma necioplitule, astept sa imi dai un salar mai mare sa imi permit sa imi cumpar niste pantofi de primavara, pana atunci umblu in ce am!

– auzi mai soarece de camp, astea sunt singurele mele incaltari fara toc, caci doar stii ca nu pot purta tocuri, si toate cele 500 de perechi de pantofi/cizme care le detin sunt cu toc si poate daca nu ar fi asa frig dimineata la 6 cand vin (iar tu vii pe 8  ) mi-e frig la picioare si nu as putea risca in starea mea sa racesc!

Dar eu ca intotdeauna tac si inghit, ca doar asa is eu, prea doamna pentru necioplitii care ma inconjoara.

 

2 Responses to “fara cuvinte..”

  1. Diana Says:

    Si daca seful tau citeste asta? :))

  2. Laula Says:

    mi se rupe! :)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s